Dj Bruiloft Amsterdam- Trouwfeest Dj  thumbnail

Dj Bruiloft Amsterdam- Trouwfeest Dj

Published Jun 15, 22
11 min read

DJ Trouwfeest boeken voor uw bruiloft

Een DJ Trouwfeest boeken is niet eenvoudig vooral omdat er heel veel dj's zijn. Je weet niet op voorhand welke dj goed is en zeer ervaren in het draaien van trouwfeesten. ullie bruiloft moet een echte sprookjesbruiloft worden. Je jurk zou zo uit Assepoester kunnen komen en Disneyland is niets vergeleken bij jullie feestlocatie. Nu zoek je alleen nog een betoverend mooie drive-in-show om het plaatje helemaal compleet te maken… Herken je jezelf hierin? Dan is De Trouwfeest DJ de perfecte keuze voor jullie!

Uniek in Vlaanderen en Nederland

Elk feest is uniek en dat begrijpen wij als geen ander. Bij ons krijgt elke klant de aandacht die ze verdienen. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de evaluatie, jullie feest staat bij ons centraal. Ons enthousiaste team allround dj’s en geven de zekerheid voor een fantastisch feest. Door de ervaring zorgen zij voor de juiste sfeer en beleving op jullie mooiste avond waar nog lang over gesproken zal worden! Bruiloft DJ inhuren of boeken? Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect verloopt. Ook de live muziek. Muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer van jouw feestavond. Het is fijn als je vooraf goed contact kunt onderhouden met de DJ voor jouw trouwfeest. Het bespreken van de muziekstijl, het repertoire, speciale verzoeknummers, het openingsdans liedje, noem maar op. Met één van onze wedding DJ's maak je van jouw feest een memorabel moment.

Bruiloft Dj Limburg- Trouwfeest Dj

Herinneringen aan de overledene kunnen dan met elkaar gedeeld worden. U heeft al genoeg om over na te denken, dus wij verzorgen graag uw gasten voor u. 88 ANNULERINGSFONDS COELENHAGE  Deelname aan het annuleringsfonds vrijwaart u tegen kosten van annulering veroorzaakt door één van de volgende gebeurtenissen. Andere, niet met name genoemde gebeurtenissen, komen niet in aanmerking voor aanspraak op het annuleringsfonds.

1. Overlijden, ernstige ziekte of ernstig verkeersongevalletsel van de gast of van familieleden van de gast in de 1e of 2e graad. 2. Een van belang zijnde zaakschade door brand, explosie, bliksemschade, storm, inbraak of overstroming, welke het eigendom van de gast of het bedrijf waarbij hij werkzaam is treft en zijn aanwezigheid dringend nodig maakt - prijzen dj bruiloft- Trouwfeest DJ.

Onvrijwillige werkloosheid van gast. 4. dj voor bruiloft noord holland. Onverwachte oproep van de gast voor militaire dienst. Deelname aan het Annuleringsfonds Coelenhage dient direct bij reservering te geschieden. Het annuleringsfonds loopt van de dag van deelneming tot aan de dag van de reservering. In geval van vroegtijdig afbreken van het verblijf om bovengenoemde reden, worden de kosten naar rato in rekening gebracht op basis van de reserveringswaarde.

De kosten van deelname aan het annuleringsfonds bedragen € 1,00 per persoon, per programmaonderdeel. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht. Het annuleringsfonds Coelenhage is geen verzekeringsfonds. Diensten van derden zijn van het annuleringsfonds uitgesloten. U WORDT GEADVISEERD DEEL TE NEMEN AAN HET ANNULERINGSFONDS Op al onze diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.

89 Coelenhage in Beeld 90 91 Parkeergelegenheid & bereikbaarheid U vindt ons bedrijf aan de Zuiderzeestraatweg 486 in Wezep. Coelenhage ligt helemaal centraal in Nederland en is zowel met de auto als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Wij beschikken over een riante parkeerplaats en er stopt een bus naast de deur.

Dj Bruiloft Amsterdam- Trouwfeest Dj

AED Wij hebben een eigen AED (Automatische Externe Defibrillator) aangeschaft voor de veiligheid van onze gasten en ons team. Bij Coelenhage is een deskundig team aanwezig om adequaat te handelen als de situatie daar om vraagt (dj oost vlaanderen). Annulering Conform de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van Koninklijke Horeca Nederland gelden bij annulering de volgende voorwaarden: - Bij annulering eerder dan 3 maanden vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 10% van de reserveringswaarde in rekening; - Bij annulering meer dan 2 maanden vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 15% van de reserveringswaarde in rekening; - Bij annuleringmeer dan 1 maand vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 35% van de reserveringswaarde in rekening; - Bij annulering meer dan 14 dagen vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 60% van de reserveringswaarde in rekening; - Bij annulering meer dan 7 dagen vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 85% van de reserveringswaarde in rekening; - Bij annulering 7 dagen of minder vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 100% van de reserveringswaarde in rekening.

Apparatuur Indien u gebruik wenst te maken van (audiovisuele) apparatuur, verzoeken wij u dit tijdig te reserveren. Uiteraard staat de gereserveerde apparatuur dan gebruiksklaar in de zaal. Hieraan zijn kosten verbonden. Arrangement U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van (een combinatie van) onze arrangementen en culinaire voorstellen. Uiteraard kunnen wij ook een programma op maat voor u verzorgen.

Deze dient 1 maand voorafgaand aan het verblijf te worden betaald op rekeningnummer 3702. 03.917 van de Rabobank te Wezep, onder vermelding van het reserveringsnummer en het factuurnummer. Een aanbetaling wordt altijd in overleg met u bepaald. Wanneer wij binnen de gestelde termijn geen voorschot van u hebben mogen ontvangen komt de reservering automatisch te vervallen.

Budget Als u een budget heeft dan kunnen we de invulling daarop aanpassen. Hierdoor kunnen wij voor elke prijs uw bijeenkomst verzorgen. Capaciteit U kunt onze zalen apart of gecombineerd gebruiken. Onze kleinste zaal heeft een capaciteit van maximaal 20 personen en is daarmee ideaal voor een comfortabele vergadering. Alle zalen in combinatie zorgen voor een capaciteit van ongeveer 2500 personen.

Dieetwensen Vanzelfsprekend houden wij, mits van tevoren aangegeven, rekening met eventuele dieetwensen van uw gasten (glutenvrij, vegetarisch, diabetici enz.) Diner Voor welke gelegenheid ook, wij kunnen u uiteraard van dienst zijn met een heerlijk diner. Drukwerk Indien u dit wenst kunnen wij in contact brengen met een gerenommeerde drukkerij waar wij goede ervaringen mee hebben. bruiloft dj tilburg- Trouwfeest DJ.

Dj Voor Bruiloft- Trouwfeest Dj

Fotograaf Mocht u tijdens uw bijeenkomst foto’s willen laten maken en nog geen fotograaf op het oog hebben, dan kunnen wij u wellicht met iemand in contact brengen. bruiloft dj eindhoven- Trouwfeest DJ. Vraag er gerust naar tijdens uw persoonlijke gesprek met een van onze medewerkers. Informatieschermen Bij het opmaken van de vrijblijvende offerte vragen wij u wat u op het informatiescherm vermeld wilt hebben (bijv.

94 Kerstmarkt Coelenhage organiseert ieder jaar een sfeervolle kerstmarkt. Laat uw medewerkers ook zelf een pakket uitzoeken als waardering voor het afgelopen jaar. llen Keuzemenu Voor gezelschappen vanaf 10 personen stellen wij voor om gebruik te maken van één van onze keuzemenu’s. Een overzicht hiervan vindt u elders in deze map.

Limousine Coelenhage beschikt over een eigen limousine die voor onze gasten tegen vergoeding te reserveren is. De mogelijkheden zijn eindeloos net als de ervaring voor onze passagiers! Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor de uitvoering. Maatwerk Hoewel u in onze informatiemap een aantal met zorg samengestelde arrangementen, menu’s etc.

Menukaartjes Bij keuzemenu’s of speciale diners kunnen wij menukaartjes voor u verzorgen. Nacalculatie Onze facturen worden altijd op basis van nacalculatie opgemaakt, indien er geen vaste prijs per persoon is overeengekomen. Parkeren Op onze ruime parkeerplaats kunnen u en uw gasten gratis parkeren. Aansluitend aan onze eigen parkeervoorziening is er een grote algemene parkeervoorziening beschikbaar (bruiloft dj prijzen- Trouwfeest DJ).

Als u hiervan gebruik wilt maken moet u dat vooraf tijdig aangeven. Prijs Voor elke bijeenkomst maken we graag een passende prijs voor u die aansluit bij uw budget en wensen. Prijswijziging voorbehouden Wij behouden ons het recht voor om de prijzen in deze informatiemap te wijzigen. Routebeschrijving U vindt de routebeschrijving elders in deze brochure.

Dj Drive In Show Bruiloft

Twitter Coelenhage is te volgen op Twitter (dj op bruiloft corona- Trouwfeest DJ). www. Twitter.com/Coelenhage Vegetarisch Uiteraard kunnen ook de gasten die vegetarisch wensen te eten terecht bij Coelenhage. Vergadering Ook voor uw vergadering bent u van harte welkom bij Coelenhage. Uiteraard kunnen wij op verzoek diverse vergaderfaciliteiten voor u verzorgen. Als u deze brochure omdraait kunt u in het zakelijke deel lezen wat wij voor u kunnen betekenen voor uw vergadering, presentatie, studiedag, personeelsfeest etcetera.

Een online vergadering? Social media en internet beschikbaar tijdens uw bijeenkomst? Geen enkel probleem - goedkope dj bruiloft- Trouwfeest DJ. Ons Wi, Fi helpt u snel het Word-Wide-Web op! Wijnsuggestie Wij adviseren u graag welke wijnen u bij het door u uitgekozen diner kunt gebruiken. Zaalhuur Afhankelijk van de aard van uw bijeenkomst brengen wij u al of niet onze standaard zaalhuur in rekening.

96 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Coelenhage B.V. Duurzaam ondernemen of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet). de zogeheten Triple-P benadering - dj saxofoon bruiloft- Trouwfeest DJ. Bij MVO gaat het om het vinden van een balans tussen profit, people en planet.

De verantwoording en uitdaging van Congres- & Partycentrum Coelenhage 1. MVO verhoogt de arbeidsproductiviteit binnen ons bedrijf Aandacht voor mens en milieu, zorgt voor een positieve sfeer binnen ons bedrijf. Daardoor zijn de medewerkers meer betrokken en minder vaak ziek (bruiloft dj sittard- Trouwfeest DJ). Door binnen ons bedrijf structureel werkoverleg en meetings voor verschillende afdeling te organiseren wordt dit gestimuleerd.

Sommige MVO maatregelen leveren direct winst op voor ons bedrijf Besparing op energieverbruik of het voorkomen en verminderen van afvalstromen is allereerst goed voor het milieu maar daarnaast ook voor ons bedrijf - dj huren voor bruiloft- Trouwfeest DJ. Al vanaf het eerste begin wordt de afvalstroom nauwlettend en kritisch gevolgd. Het scheiden van plastic, karton, glas en restafval is een prioriteit.

Bruiloft Dj Of Band- Trouwfeest Dj

3. Door het toepassen van MVO speelt ons bedrijf sneller in op de markt MVO verbetert de relaties met onze omgeving zoals klanten, leveranciers, de bank en de plaatselijke, regionale en landelijke overheid. Ons bedrijf is daardoor ook veel innovatiever door steeds weer over de dagelijkse processen en investeringen binnen ons bedrijf na te denken en deze te beoordelen op effectiviteit en originaliteit.

97 4. MVO zorgt voor positieve publiciteit van ons bedrijf We merken dat ons bedrijf, door volop met MVO bezig te zijn en dat ook als een rode draad door je bedrijfsvoering te laten lopen, dit een positieve publiciteitsstroom oplevert. Geïnteresseerde bedrijfskringen en ondernemers brengen regelmatig een bezoek aan ons bedrijf om te zien op welke wijze er wordt omgegaan met MVO.Op deze wijze werd een enorme bijdrage geleverd aan de vermindering van CO2 uitstoot. Door een duurdere investering te doen die met een alternatieve energiebron werd gevoed, wordt het milieu minder belast. 5. MVO verkleint het ondernemersrisico binnen ons bedrijf Door met ons bedrijf bewust bezig te zijn met MVO, verminderen wij het risico op imagoschade.

In 2010 mogen alleen nog MVO-bedrijven aan de rijksoverheid leveren. Ook banken nemen MVO steeds vaker mee als voorwaarde bij de kredietverlening, waarbij wij met ons bedrijf ook hebben ervaren dat als je werk maakt van MVO de bank soepeler omgaat met het verstrekken van een lening. 6. MVO biedt marktkansen aan ons bedrijf Omdat ons bedrijf het bedrijfsleven, overheid en particulieren voorziet met onze producten en diensten, merken wij dat deze doelgroepen meer letten op de wijze waarop wij met ons bedrijf MVO invullen.

Vooral de laatste drie jaar merken wij dat de bedrijven en klanten/ opdrachtgevers steeds vaker MVO-eisen aan ons als leverancier stellen. 7. MVO maakt van ons bedrijf een aantrekkelijke werkgever Mensen werken graag voor ons bedrijf omdat er verder gekeken wordt dan alleen winst. Samenvatting tot nu toe uitgevoerde MVO onderdelen binnen ons bedrijf: - Mannen en vrouwen voor gelijke prestaties gelijk belonen; - Mogelijkheid tot parttime werken, zolang het productieproces hierdoor geen hinder van ondervindt; - Voorkeur voor het aannemen van medewerkers uit de regio Gelderland; - Onze werknemers medeverantwoordelijkheid geven om bedrijfsactiviteiten te verbeteren; - Reduceren onderhoud van bedrijfsmiddelen toe te zien op goed gebruik en door tijdig aan te geven dat ze storingen of mankementen vertonen; - Meer samenwerking en integratie op de werkvloer; - Maatregelen nemen om het bedrijfsafval te beperken; - Regelmatig met leveranciers de samenwerking evalueren; - Maatregelen nemen om levensduur van de machines en gereedschappen te verlengen; - Lokale economie stimuleren door lokaal in te kopen; - Gebruik van gas, elektra, water en (auto)brandstof waar mogelijk verminderen; - Bedrijfsafval nog meer gescheiden aanleveren/sorteren; - Elke investeringen beoordelen hoe het staat met de milieubelasting.

Dj Bruiloft Assen- Trouwfeest Dj

Dit varieert van het sponsoren tijdens een sportevenement, het ondersteunen van kansarme kinderen in de samenleving, tot het ondersteunen van activiteitn voor zieke kinderen. MBO omvat alle activiteiten waarmee wij als onderneming zonder winstoogmerk een bijdrage willen leveren aan de plaatselijke, landelijke maar ook wereldwijze samenleving. Is MBO voor ons bedrijf hetzelfde als MVO? MBO en MVO zijn zeker niet hetzelfde, maar ze zijn wel onlosmakelijk met elkaar verbonden.

038 - 376 12 13 F. 038 - 376 58 64 [email protected] www. coelenhage.nl Vergaderplek bij uitstek! ZAKELIJK EVENEMENT U vindt in deze brochure een aantal voorbeelden van themafeesten die wij reeds meerdere malen met succes hebben georganiseerd. Feesten waar iedereen zijn eigen draai aan kan geven en het zo gek kan maken als men zelf zou willen! Mocht u na het lezen van deze feesten nog geen keuze hebben kunnen maken dan hebben wij nog meer te bieden voor u en uw bedrijf.

Met deze brochure als inspiratiebron heeft u het begin van een succesvol evenement in handen (bruiloft dj hoorn- Trouwfeest DJ). Zet het succes voort en neem Coelenhage aan als uw partner om de verzorging van uw evenement uit te voeren. 3 VERGADERARRANGEMENTEN Gratis zaalhuur! (met gratis zaalhuur) Coelenhage biedt u uitgebreide mogelijkheden voor uw vergadering of seminar.Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst! Coelenhage beschikt over een divers en flexibel zaalaanbod, allen voorzien van luchtbehandeling, ingebouwde geluidsinstallatie. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de modernste videoconference technieken en customized led-verlichting om uw presentatie optimaal te kunnen houden. Daarnaast kunnen wij (op aanvraag) maatwerk leveren op het gebied van projecties en geluidsvoorzieningen - kosten bruiloft dj- Trouwfeest DJ.

Kies de juiste dj voor uw bruiloft

Bruiloft feestjes zijn awesome! Oma staat op de dansvloer met de bruidegom, en zelfs je tante waagt een dansje… Maar om het zo leuk te krijgen is er wel iets dat je nodig hebt: een goede bruiloft DJ. En die ga je met deze tips zeker weten vinden! p? Je hebt al gekozen voor een DJ in plaats van een band. De vraag is nu hoe je een bruiloft DJ kiest die jullie evenement zal verbeteren (en niet zijn eigen imago). Voor de meeste verloofde koppels is entertainment de #1 factor in het bepalen van het succes van hun evenement, dus dit is geen beslissing die lichtvaardig genomen moet worden. En het kiezen van de juiste DJ voor je bruiloft gaat over veel meer dan alleen de prijs.

HOE KIES JE EEN DJ VOOR JE BRUILOFT?

Als het op DJ’s voor bruiloften aankomt, zul je altijd wel iemand kunnen vinden die bereid is om de klus voor een zacht prijsje te klaren. Maar wat voor kwaliteit krijg je dan? Dit is je bruiloft! Je hebt maar één kans om het goed te doen. Bij Discobar-verhuur.be hebben we ons hele bedrijf gebouwd op de geweldige feedback van onze klanten (namelijk dat we rocken!). We willen dat elk bruidspaar een prachtige bruiloftservaring beleeft waar ze met liefde en opwinding op kunnen terugkijken. Dus hier zijn onze top tips voor het kiezen van een bruiloft DJ

Latest Posts

Ahri Striptease

Published May 09, 23
8 min read

Big Boobs Striptease

Published May 03, 23
10 min read

Striptease Filles

Published May 03, 23
6 min read